رییس کمیسیون انرژی: سیاست همسایگی دولت خریداران نفت ایران را بیشتر کرد-راهبرد معاصر
بازگشت ناو شهید مهدوی نیروی دریایی سپاه از ماموریت اقیانوسی تاکید معاون ایمنی سپاه بر استفاده از هوش مصنوعی فرایند انتخابات یک مرحله‌ای شود تأکید آیت الله رئیسی بر پرداخت بموقع وام ازدواج سردار زهرایی: طوفان‌الأقصی سبب بیداری ملت‌ها شد پلیس این 5 گروه را طبق لایحه حجاب باید بازداشت کند آخرین وضعیت بررسی پرداخت مطالبات فرهنگیان بازنشستگان بابت رتبه‌بندی معلمان و متناسب سازی حقوق در مجلس اسلامی: ایران به ونزوئلا برای راه اندازی شتاب‌دهنده‌های پزشکی کمک می‌کند استاندار گیلان: واردات چای به دستور رئیس‌جمهور محدود شد در دوره اتحادیه مجمع اسلامی دانشجویان چه گذشت؟ سردار قریشی: رسانه ها ستون فقرات جهاد تبیین و دریای امیدآفرینی هستند نظر وزیر کشور درباره تقسیم استان سیستان و بلوچستان آیت الله رئیسی و علی‌اف فردا سد قیز قلعه‌سی را افتتاح می‌کنند جزییات جدید درباره تعطیلی شنبه‌ها/ بانک‌ها هم شنبه‌ها تعطیل هستند؟ آخرین دستورکار هفتگی مجلس یازدهم

رییس کمیسیون انرژی: سیاست همسایگی دولت خریداران نفت ایران را بیشتر کرد

رییس کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی عملکرد دولت سیزدهم در دیپلماسی انرژی را موفق ارزیابی کرد و گفت: دولت با این رویکرد موفق شد خریداران جدیدی را به فهرست مشتریان نفت ایران اضافه کند و قراردادهایی برای توسعه میادین نفتی امضا کند.
تاریخ انتشار: ۲۳:۳۲ - ۰۲ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 2024 April 21
کد خبر: ۲۳۷۲۶۰

به گزارش راهبرد معاصر؛ فریدون حسنوند درباره سفر آیت الله سیدابراهیم رییسی به اسلام آباد گفت: جمهوری اسلامی ایران با پاکستان اشتراکات فرهنگی و مذهبی، سیاسی و امنیتی مختلفی دارد و از نظر اقتصادی دو کشور می‌توانند همکاری‌ خوبی با یکدیگر داشته باشند.

رییس کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی افزود: پیش از این دو کشور در توسعه خط لوله صلح به توافق رسیده بودند و بخش اعظم این خط توسط جمهوری اسلامی به پیگیری شد. انجام تعهدات طرف پاکستانی در این زمینه از موضوعات مهمی است که در سفر رییس جمهور به اسلام آباد مورد گفت‌وگو قرار خواهد گرفت تا منجر به نتیجه نهایی شود.

حسنوند با اشاره به علاقمندی بسیاری از مسوولان پاکستانی برای اتمام پروژه خط لوله صلح تاکید کرد: این پروژه برای هر دو کشور منفعت اقتصادی خواهد داشت. البته سرمایه گذاری مشترک بین دو کشور به ویژه در بنادر جنوبی ایران فصل جدیدی در روابط بین ایران و پاکستان در حوزه انرژی باز خواهد کرد.

وی ساخت نیروگاه را دیگر حوزه مشترک ایران و پاکستان دانست و یادآور شد: تامین، انتقال و صادرات برق از دیگر حوزه‌هایی است که دو کشور با یکدیگر اشتراکات فراوانی دارد که در سفر رییس جمهور و برخی از اعضای هیات دولت از جمله وزیر نفت به پاکستان، این موارد به نتیجه موفقی خواهد رسید.

نماینده مردم اندیمشک در مجلس شورای اسلامی با اشاره به سیاست دولت سیزدهم مبنی بر گسترش ارتباطات عمیق با همسایگان گفت: طبق آمار و ارقام، دولت سیزدهم توجه بیشتری به گسترش روابط با همسایگان داشته است تا آنجا که تولید و فروش نفت از ۵۰۰ هزار بشکه در روز به چند برابر افزایش داشته است. این موضوع نشان می‌دهد دولت در دیپلماسی انرژی با سایر کشور در حوزه صنعت نفت و گاز موفق عمل کرده است.

حسنوند ادامه داد: دولت سیزدهم موفق شد خریداران جدیدی را به فهرست مشتریان نفت ایران اضافه کند و قراردادهای امضا شده در حوزه توسعه میادین نفتی بسیار برای کشور حائز اهمیت است.

رییس کمیسیون انرژی مجلس خاطرنشان کرد: در طرح ملی فشارافزایی میدان مشترک گازی پارس جنوبی به‌عنوان مهم‌ترین و راهبردی‌ترین طرح صنعت نفت، اقدامات مهمی در دولت انجام شد و این شرایط نشان می‌دهد دولت در توسعه دیپلماسی نفت و گاز بسیار موفق عمل کرده است.

به گزارش ایرنا، آیت الله سید ابراهیم رئیسی رییس جمهور بامداد دوشنبه در سفر ۲ روزه به پاکستان با شهباز شریف نخست وزیر پاکستان دیداری خصوصی خواهد داشت و به اتفاق وی نشست مشترک هیات‌های عالی‌رتبه دو کشور را برگزار خواهد کرد.

رئیس جمهور در این سفر همچنین با آصف‌علی زرداری همتای پاکستانی خود ملاقات خواهد داشت و علاوه بر آن با سفر به برخی شهرهای دیگر این کشور با علما، نخبگان، تجار و فعالان اقتصادی نیز دیدار و گفت‌وگو خواهد کرد./ایرنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار