جنایت صهیونیست‌ها با بمباران بیمارستانی در غزه-راهبرد معاصر
«راهبرد معاصر» گزارش می‌دهد؛

جنایت صهیونیست‌ها با بمباران بیمارستانی در غزه

رژیم صهیونیستی در حالی مرتکب جنایت وحشیانه بمباران بیمارستانی در غزه شده است که رسانه‌ها و شخصیت‌های صهیونیستی سعی کرده‌اند فاجعه را به حملات موشکی مقاومت نسبت دهند. رسانه‌های غربی نیز با انتشار جهت‌دار اخبار این فاجعه انسانی سعی دارند ابهام در ذهن مخاطبان ایجاد کنند تا جلوی شکل‌گیری موج محکومیت جهانی را علیه صهیونیست‌ها بگیرند.
محمد بیات؛ کارشناس مسائل بین‌الملل
تاریخ انتشار: ۱۱:۱۱ - ۲۶ مهر ۱۴۰۲ - 2023 October 18
کد خبر: ۲۰۹۱۳۲

ابهام‌آفرینی صهیونیست‌ها بر جنایت بمباران بیمارستان غزه

 

به گزارش «راهبرد معاصر»؛ هفدهم اکتبر 2023 در تاریخ جنایت های جنگی رژیم صهیونیستی ثبت شد. در این روز ماشین جنگی صهیونیستی با هدف قرار دادن بیمارستان المعمدانی بیش از یک هزار و 100 زن، کودک و مجروح فلسطینی را به شهادت رساند. به گزارش منابع فلسطینی، در این حمله حتی به کودکان خردسالی که زیر دستگاه احیای تنفسی قرار داشتند، رحم نشد.


تنها چند دقیقه پس از وقوع جنایت هولناک و انتشار تصاویر آن در شبکه‌های خبری و رسانه‌های اجتماعی، امواج خروشان خشم مردم نسبت به این جنایت جهان را فراگرفت. مسلمانان دنیا با بیرون آمدن از خانه‌های خود و تجمع در برابر سفارتخانه‌ها و مراکز نظامی وابسته به آمریکا و رژیم صهیونیستی خواستار اخراج جنایتکاران از کشورشان و جغرافیای فلسطین اشغالی شدند.

پیش از حمله رژیم صهیونیستی به بیمارستان المعمدانی، ارتش این رژیم بارها به مراکز درمانی، مدارس، مساجد و حتی دفاتر رسانه‌ها به طور مستقیم حمله کرده بود


به گزارش وال استریت ژورنال، صهیونیست‌ها برای ارتکاب این جنایت تنها نبودند و به وسیله بمب MK-84 غیرنظامیان فلسطینی را قتل‌عام کردند. این بمب بزرگ‌ترین نوع از کلاس Mark-80 است که با آن ساختمان‌های بزرگ، کارخانه‌ها، پل‌ها، پناهگاه‌های زیرزمینی و آشیانه جنگنده‌ها را نابود می‌کنند. حال صهیونیست‌ها از این سلاح برای کشتار بیماران و کودکان استفاده کردند.


پیش از حمله رژیم صهیونیستی به بیمارستان المعمدانی، ارتش این رژیم بارها به مراکز درمانی، مدارس، مساجد و حتی دفاتر رسانه‌ها به طور مستقیم حمله کرده بود. به نظر می‌آید سلسله جنایت های رژیم صهیونیستی پس از دریافت چراغ سبز از قدرت‌های غربی افزایش یافته است.


نکته مضحک جنایت نپذیرفتن مسئولیت آن از سوی صهیونیست‌هاست. رسانه‌ها و شخصیت‌های صهیونیستی سعی کرده اند تا فاجعه را به حملات موشکی مقاومت نسبت دهند. در واکنش به این ادعا، خبرنگار شبکه خبری NBC اعلام کرد، فلسطینیان سلاحی ندارند بتوانند چنین انفجار و تخریبی ایجاد کنند.


البته جنایت صهیونیست ها سابقه تاریخی دارد؛ چه اینکه آن‌ها سی‌ام فروردین 1375 از مردم لبنان خواسته بودند خانه‌های خود را ترک کنند و به اردوگاه‌های سازمان ملل متحد پناه ببرند. تنها چند ساعت پس از انتشار این اعلامیه اردوگاه سازمان ملل متحد در قانا به توپ بسته شد و 117 غیرنظامی به همراه سه کارمند این سازمان بین‌المللی به شهادت رسیدند.


در ابتدا صهونیست‌ها حمله را به حزب‌الله نسبت دادند، اما بعدها مشخص شد این جنایت جنگی کار تل‌آویو بود. نکته کلیدی آن است که آمریکایی‌ها قطعنامه محکومیت این جنایت را در شورای امنیت سازمان ملل متحد وتو کردند. حال با تکرار مجدد تاریخ به نظر می‌آید صهیونیست‌ها قصد دارند بار دیگر مسئولیت وحشی‌گری‌های خود را برعهده نگیرند. هم‌زمان رسانه‌های غربی با انتشار جهت‌دار اخبار مربوط به این فاجعه انسانی سعی دارند نوعی ابهام در ذهن مخاطبان خود ایجاد کنند تا به این وسیله جلوی شکل‌گیری موج محکومیت جهانی را علیه صهیونیست‌ها بگیرند.


وزارت بهداشت فلسطین گزارش کرد، تا روز چهارشنبه قریب 3 هزار و 200 فلسطینی به شهادت رسیدند و 11 هزار نفر زخمی شدند. نوع حملات نظامیان صهیونیست به زیرساخت‌ها، ساختمان‌ها و مراکز عمومی در غزه این سناریو را میان محافل رسانه‌ای و تحلیلگران تقویت می‌کند که صهیونیست‌ها قصد دارند بار دیگر مردم فلسطین را مجبور به ترک وطن کنند. صهیونیست‌ها پس از قطع آب و برق  بر روی نوار غزه اعلام کردند مردم باید از فرصت استفاده کنند و تا زمانی که گذرگاه رفح باز است، سرزمین فلسطین را ترک و به سمت مصر مهاجرت کنند.

نوع حملات نظامیان صهیونیست به زیرساخت‌ها، ساختمان‌ها و مراکز عمومی در غزه این سناریو را میان محافل رسانه‌ای و تحلیلگران تقویت می‌کند که صهیونیست‌ها قصد دارند بار دیگر مردم فلسطین را مجبور به ترک وطن کنند


یکی از اصول اساسی حقوق بشر تفکیک میان اهداف نظامی و غیرنظامی است. طبق کنوانسیون چهارگانه ژنو 1949 و دو پرتکل الحاقی آن (1977)، به صورت مشخص و آشکار از بیماران، مجروحان جنگی و کادر پزشکی در برابر حملات نیروهای نظامی حمایت شده است. حمله مجدد رژیم صهیونیستی به بیمارستان المعمدانی و قتل عام گسترده افراد غیرنظامی، مقام های سیاسی و فرماندهان نظامی رژیم صهیونیستی را در زمره جنایت‌کاران جنگی قرار داده است. حال مطالبه جامعه جهانی برگزاری دادگاه عادلانه و محاکمه قاتلان کودکان و زنان فلسطینی است.


بهره سخن

دیده‌بان حقوق بشر اروپا- مدیترانه اعلام کرد، ارتش رژیم صهیونیستی به اندازه یک‌چهارم بمب هسته‌ای در نوار غزه بمب رها کرده است. فارغ از نبرد رژیم صهیونیستی با مقاومت اسلامی فلسطین (حماس)، آنچه در نوار غزه جریان دارد نسل‌کشی گسترده مردم فلسطین است. کارشناسان معتقدند، صهیونیست‌ها با ارتکاب جنایت جنگی گسترده در این منطقه قصد دارند مردم غزه را مجبور به ترک وطن و کوچ اجباری به سمت مصر یا اردن کنند.


مقاومت و پایداری مردم غزه حاکی از این است، آنها قصد دارند به هرقیمتی در سرزمین مادری خود بمانند و اجازه ندهند صهونیست‌ها برای همیشه باریکه غزه را از نقشه‌های جغرافیایی حذف کنند. زمان صدور بیانیه و دعوت طرف های منازعه به خویشتن‌داری پایان یافته و کشورهای اسلامی باید میان عزت مقاومت و ذلت سکوت در برابر جنایت های صهیونیست‌ها یک گزینه را انتخاب کنند.


در چنین شرایطی محور مقاومت هم‌پای مبارزان کرانه باختری و مسلمانان جهان منتظر «ساعت صفر» و ایجاد جبهه علیه صهیونیست‌ها در شمال سرزمین‌های اشغالی است.

 

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده